S-kampanj kontra M-kampanj

Har ni sett Moderaternas skrämselpropaganda? Den möter oss i busskurser och i tunnelbana. Tro inte att det är en slump att Stockholmsmoderaterna lanserar en kampanj, samtidigt som Socialdemokraterna i Stockholm. Vi Socialdemokrater har valt att vara öppna denna valrörelse.

Till och med vår valstrategi kan läsas på hemsidan. Vi har till och med ett slags körschema för vad som händer i valrörelsen. Steg två i Carin Jämtin-kampanjen, kan man läsa om på Sossarnas hemsida. Ska öppenhet straffa sig? Strategiskt, väljer Stockholmsmoderaterna att ha en kampanj samtidigt som oss.

Och vilken Moderatkampanj sedan - en skrämselpropaganda utan dess like. Kulturbloggen skriver:


Den valkampanj de dragit igång i Stockholm slår på stora trumman för människorädsla. Skrämselpropagandan är huvudbudskapet. Vilka platser vågar du inte gå på? Så lyder rubrikerna, i olika varianter, på de Moderata valaffischerna. Det är i och för sig skönt att Moderaterna går till val på det de egentligen står för, att de inte försöker låtsas att de vill göra något åt utanförskapet eller jobben.

Stockholmsmoderaterna kan väl inte tro på allvar att de kan vinna Stockholm med skrämselpropaganda? Nej, det är dags för de Rödgröna att ta över Stockholms Stadshus!

2 kommentarer:

StockholmNative sa...

Alliansen vill väl inte vinna valet helt enkelt...det är så mycket mer bekvämt i oppositionsställning när Wasaskeppet redan sjunkit till botten och måste bärgas

Alexandra Einerstam sa...

Jag tror att alliansen har haft en tuff mandatperiod, men jag tror ändock inte att de vill förlora.