"Jag ska bara..."

Idag fortsätter kommentarerna kring Alliansens nya logga. Det är såväl ris som ros från såväl de rödgröna som alliansanhängarna. Det finns docktvå blogginlägg som sticker ut en dag som denna och den första kommer från bloggen Mitt eget jävla Narnia. Bloggen drivs av Tobias som jobbar med reklam och det märks. Se bild ovan för exempel. Jag har lånat den från hans inlägg Alliansen Åberg - borgarnas nya barnboksprofil. Fler bilder hittar ni, om ni klickar på inlägget.

När vi ändock är inne på litteratur för barn - kommer ni ihåg Spara och Slösa? Igår skrev Timbro och Skattebetalarna en debattartikel i SvD:

Vi vet att många väljare är upprörda över slöseriet, både för vad det kostar och
för vad pengarna i stället hade kunnat användas till. Därför startar Skattebetalarnas Förening och tankesmedjan Timbro nu SlösO – ombudsmannen mot slöseri med skattepengar.


I inlägget SlösO – ett strålande initiativ (det andra inlägget som sticker ut idag), ger Marika Lindgren Åsbrink en rad förslag till SlösO. Klicka på inlägget för att läsa hennes förslag.

Ett är dock säkert - Timbros och Skattebetalarnas Förenings nya ombudsman kommer att ha fullt upp med att granska den Moderatstyrda regeringen. Jag hoppas att ombudsmannen får bra betalt, bara det inte är våra skattepengar som används till SlösO:s lön.

Inga kommentarer: