HBT-sossarna & Bommersvik

Förra helgen utgick fredagsmyset med hustrun, till förmån för en helg på Bommersvik med ett gäng progressiva bloggare från nätverket NetRoots, (ett nätverk som, i skrivandets stund, har 550 stycken bloggare).

Denna helg utgår fredagsmyset med hustrun till förmån för en helg på Bommersvik med styrelsen för HBT-Socialdemokrater i Stockholm.

Förra helgen var en riktig lyxhelg med helpension. Så mycket pengar har inte vår styrelse så vi får nöja oss med den fantastiska frukosten, men i övrigt lagar vi vår egen mat. Det är också därför jag har anmält mig frivilligt till matgruppen. I och med att vi "offrar" en hel helg, anser jag att, även om vi har lite pengar att röra oss med, så ska vi äta gott. Därför har jag även haft förmånen att komponera menyn.

Ikväll får styrelsen välja på köttfärslasagne eller bladspenatlasagne. Till det serveras en sallad. Till efterrätt får styrelsen vaniljglass med varm hallonsås. I morgon får styrelsen till lunch en orientalisk linsgryta, som serveras med nachochips, gräddfil och/eller fetaost. Till middag blir det pizza. Vi fuskar, i och med att vi köper pizzakit... men gudars skymning vad bra dessa pizzakit är. Till efterrätt blir det pannacotta med vit choklad och bärsås. Jag har under morgonen gjort 15 stycken pannacottor. På söndagen serveras endast lunch, då vi åker vid tretiden. Till lunch blir det trattkantarellsoppa och baguette. Jag vill därför tacka min mammas grannar som donerade en hel låda med torkade trattisar till mig och Åsa. Åsa må, å ena sidan, vara lite sur, för att jag i min tur donerar 1/3 trattisar till HBT-sossarna, men å andra sidan bjuder vi i styrelsen henne på en pannacotta.

Vad kommer vi då och ägna oss åt under vår styrelseöverläggning på Bommersvik? Min gissning blir valet 2010. Jag ska försöka få min styrelse att ägna sig mer åt sociala medier och då inte nödvändigtvis att börja blogga. Det går att vara aktiv på Facebook och Twitter och driva valrörelse där, men det krävs lite tips från coachen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bommersvik ser ju riktigt brackigt ut. Men det bjuds väl på pytt-i-panna till lunch varje dag för att kompensera detta antar jag?

Inget hyckleri här inte.

Alexandra Einerstam sa...

Kursgården bildades för att SSU och socialdemokratiska partiet ville kunna utbilda nästa generations fackliga och politiska ledare och där utbildas socialdemokratiska ungdomar i såväl politiska ämnen som fackliga avtal och lagar.

Förra helgen var jag här med NetRoots och hade helpension, denna helg har vi halvpension.

Men menar du att Sossar hycklar när vi bor bra och äter gott?

Ska vi gå klädda i säckväv och aska och dricka Pripps blå?