Öh, öh...ha den äran!

...Nej, nej dumsnut!

Under morgonen har Moderaternas twitterkanal och tillhörande tweets (plus ett blogginlägg) upprört många. Säger ni grattis till alla med HIV på internationella AIDS-dagen också?, undrar Anna Ardin i en tweet. Säger ni grattis till krigsoffer som hedras med en minnesdag med?, frågar Johan Westerholm i en annan tweet.
-
Moderaterna visar på en total oförmåga att nyttja de sociala medierna och vidare blottar de sin okunnighet i jämställdhetsfrågor. Alliansfritt Sverige har gjort en utmärkt sammanställning. Hanna Fridén och Martin Moberg har också bloggat om Moderaternas klanterier.
-
Ett tips till Moderaterna är att läsa alla inlägg som Brit Stakston publicerat om sociala medierna och politik på JWK (och hennes 10 råd).
-
Relaterat: SR - På nätet
-
[UPPDATERAT]
Egentligen skulle Lisa Förare Winbladh förbereda ett recept på en lammgryta, men istället skrev hon ett briljant inlägg med rubriken Ingen jävla Mors dag.

3 kommentarer:

Bimpa sa...

Haha! Bästa bloggrubriken ever! Stor kram!

Alexandra Einerstam sa...

Kram tillbaka Jimmy och jag ser fram emot en inbjudan, då jag läste ditt inlägg om hur mycket vin det fanns kvar efter festen :)

Anonym sa...

Ett mycket klockrent och läsvärt inlägg, kanon! :)