I kväll börjar "superveckan"

Partiledardebatt i Agenda ikväll. Lag Blått möter lag Rött. Jag kommer, tillsammans med många andra sossar, att befinna mig på 68:an, för att följa debatten där:
-
Socialdemokraterna blir det första partiet i Sverige som direktsänder ett helt tv-program på webben.
Socialdemokraterna sänder direkt från den partipub på Sveavägen 68 som ordnas i samband med en debatt i Svt:s Agenda mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt på söndag den 12 oktober. Debatten i Svt:s Agenda är den första av fyra samma vecka mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt. Runt om i Sverige kommer socialdemokrater att samlas för att se debatten tillsammans.
Före debatten, i pausen och efter debatten kommer de och alla andra att kunna följa TV-sändningen från Sveavägen 68 på
www.socialdemokraterna.se.
Socialdemokraternas program sänds 19.45, 21.00 samt 22. Programmet bjuder på analyser och kommentarer från gästerna. Tittarna kommer att kunna maila in till programmet med frågor och synpunkter. Programledare är Håkan Juholt, biträdande partisekreterare och Eric Sundström, chefredaktör på Aktuellt i politiken.
Missa inte Ingvar Carlsson, Carin Jämtin och en massa andra kända och okända sossar som minglar på webben.
Fakta:
Webb-TV-sändningen 12 oktober direktsänds (via streaming) på socialdemokraternas webbplats. Efter sändningen finns programmet ”on-demand” och det kommer läggas ut på partiets YouTube-kanal. Socialdemokraterna har sedan april 2007 funnits på YouTube för att visa och sprida klipp. Vår kanal har 460 000 visningar, hundratals kommentarer och 130 olika klipp som bland annat visar tal, bloggintervjuer, animerade klipp, samhällskritik, rådslagsarbete, medlemsinitiativ, humor och musik.

-
De andra tre debatterna:
14 oktober: Duell mellan Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin i ”Rakt på med K-G Bergström”, SVT2, 20.00.
15 oktober: Partiledardebatt i Sveriges riksdag, 9.00.
17 oktober: Duell mellan Reinfeldt och Sahlin i ”Studio Ett”, Sveriges Radio P1, 16.00
-
Aftonbladet, Aftonbladet2, Sydsvenskan, SvD

Inga kommentarer: