Det kvinnliga könsorganet chockar knypplande kärringar

Överst ser ni en bild på ett konstverk som Disa Kohlström har gjort. Hon har vidare döpt detta konstverk till Garnfitta. Detta har lett till en vild debatt på Sysidan.se. Så här skriver Kohlström på sin blogg:
-
den här stickade jag i lördags och la upp på forumet sysidan.se tidigare har jag även lagt upp en bild på en fitta i plysch, vilken genast blev anmäld, de bad mig byta namnet, vilket jag vägrade. nu fick jag både ett varningsmejl om att den är stötande och att det finns minderåriga barn, så jag borde ta bort den. fick även ett mail där de ber mig byta namn på den.
-
Att till och med en virkad version av det kvinnliga könsorganet (vagina, fitta, snippa, ja kalla det vad fan ni vill) kan uppröra så till den milda grad. Kohlström har nu ett gyllene tillfälle att sälja garnfittor, tröjtryck med mera. Jag kommer definitivt att köpa en garnfitta om hon börja sälja dem.
-
Till Expressen säger Disa Kohlström: Jag tycker att fittor är väldigt vackra och inget man ska skämmas över. Vi ska njuta av våra kroppar.
-
Dagbladet.no, Expressen, Hanna Fridén, Stationsvakt

2 kommentarer:

hanna sa...

jag håller helt med om det. och vi behöver fler som stickar garnfittor eller vad det nu kan vara för att kvinnor ska få bättre koll på sitt könsorgan. Men jag hade blivit jätteprovocerad av någon som publicerar massa bilder på snoppar på sin blogg, så jag vet inte om det är ok? eller kan man säga att det har med över- och underordning att göra?

Alexandra Einerstam sa...

Fast en garnpenis skulle inte uppröra mig.