Du skall inte vittna falskt mot din nästa

Är all kärlek verkligen bra? frågar två företrädare från Claphaminstitutet i en replik på Broderskapsrörelsens manifest (SvD).
-
Vi och kd står inte ensamma i vårt avvisande av samkönade äktenskap. Alla remissvar från Sveriges Kristna Råd och olika kristna kyrkor säger också nej, och en betydande del av svenska folket, skriver Tuve Skånberg (direktor för Claphaminstiutet) och Stefan Swärd (ordförande för Claphaminstitutets styrelse ).
-
En betydande del av svenska folket?! Det är att fara med osanning Skånberg och Swärd!
-
Majoriteten av svenska folket är för en könsneutral äktenskapsbalk. Jag har inte läst alla remissvar, men är Skånberg och Swärd säkra på att "alla" sagt nej?
-
Därtill att blanda in andra saker som månggifte, gruppäktenskap och enkönade och tvåkönade syskonäktenskap. Det är lågt, så lågt. Varför kastade ni inte in "pedofili" när ni ändock var i farten?
-
Det här handlar om en könsneutral äktenskapsbalk. Diskussionen handlar inte om polygami, tidelag et cetera. Varför måste ni vara så in i helvete dumma i huvudet och tro att denna retorik fungerar och hur kommer det sig att kärleksbudskapet i Bibeln gick er spårlöst förbi?
-

1 kommentar:

Anonym sa...

Men hallå... vad vet du om bibelns kärleksbudskap? Bara en teologisk nolla kan läsa om bibelns kärleksbudskap och sen tro att det handlar om sexuell kärlek...
Och det är ju just detta Clapham-gubbarna har som invändning mot Broderskaparna...