Kvinnotjusaren Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt vill locka över kvinnor från De Rödgröna till Moderaterna. Han vill göra det medelst skattesänkningar. Mer pengar i plånboken, samtidigt som besparingar inom offentlig sektor resulterar i att tjänster dras in. En tusenlapp mer i plånboken och en kollega eller två mindre på jobbet - vad föredrar du? Frågan om brott och straff ska också locka över kvinnor till Moderaterna. Ska Fredrik Reinfeldt dela ut överfallslarm i likhet med Moderatkvinnorna?
-
Med den valstrategin vinner inte Reinfeldt några kvinnoröster. Varför ska vi kvinnor rösta på något av Alliansens partier, när dessa partier inte tar tillvara på våra intressen? Varför ska vi kvinnor rösta på partier som snarare försämrar än förbättrar situationen för oss kvinnor? Jämställdhet är verkligen borgarnas akilleshäl.
-
Läs gärna mitt inlägg Därför är vi kvinnor Vänster. Peter Högberg och Alliansfritt Sverige har också bloggat på samma tema.
-
Fler inlägg på temat Moderaterna och jämställdheten: "Jämställdhet handlar om halva folkets frihet och hela folkets anständighet", Moderaternas falska marknadsföring, Dagens citat, Det handlar om halva folkets frihet och hela folkets anständighet, Vart vi Socialdemokrater vill nå, vilka våra drömmar är, vilket Sverige vi vill bygga
-
SvD, Sydsvenskan

1 kommentar:

Tobias sa...

Nationell ekonomi ar sossarnas akilleshal. Dom tycker till exempel att det ar daligt med skattesankningar for att manniskor sparar pengar.

Dom tror att allt kan losas med hojda skatter, trots att det finns bevis pa att lager skatter kan leda till mer skatteintakter pga momsen och okad kopkraft.

Feministiska fragor ar inte det intressantaste for tillfallet, och darfor finns det en chans att plocka roster pa skattesankningar.

Mannen ar det ju som rostar pa alliansen. Vad tycker du det innebar for de rodgrona? Sjalv tycker jag inte mycket i sossarnas politik gynnade mig...