Kontroversiellt?

Prinsessan Madeleine har fångats på en bild rökandes - vilket har resulterat i en hel artikel i Aftonbladet. På restaurang Djurgårdsbrunn i Stockholm fångades prins Carl Philip på bild med en cigarr i näven förrförra sommaren rapporterar även artikeln.
-
Jag såg en höggravid kvinna röka på plattformen vid Västerås centralstation - det är kontroversiellt i mina ögon. Om prinsessan Madeleine Bernadotte hade tagit upp en dosa General White Portion och stoppat en prilla under läppen, hade jag höjt på ögonbrynet (inte av moraliska skäl, utan för att jag, tyvärr, hade ansett det varit ganska coolt). Om prins eller prinsessor i det svenska kungahuset hade fångats på bild hånglandes med någon av samma kön - det skulle också anses vara "kontroversiellt". Att Madde feströker? Nej, det borde inte resultera i en hel artikel i Aftonbladet. SUCK!
-
I varje fall får artikeln mig att osökt tänka på Sverige första Bernadotte - Karl XIV Johan - som avskydde sprit, snusk och snus. Jag håller det för troligt att den franska marsalken, med de vackra benen, inte hade gillat Madeleines tilltag. Nej, Madeleine - börja snusa igen och hångla med en tjej - det ger rubriker som jag gillar.

Inga kommentarer: