Jobbkongress

Nästa vecka (med start onsdag 28 oktober) drar Socialdemokraternas jobbkongress igång. Jag är där i egenskap av bloggare och jag är inte ensam. Johan Ulvenlöv skriver:
-
Under kongressen kommer vi ha en bloggnärvaro som heter duga. Helt unik i partiets 120-åriga historia. vi kommer skriva partihistoria. Netrootsnätverket kommer ha över 30 bloggare på plats. Utöver dessa kommer säkerligen 30-40 andra bloggare finnas på plats bland ombud och gäster. Räkna med en rejält ombloggad jobbkongress med andra ord.

Hashtagg på twitter: #jobb09
Tagg på bloggar.se:

[...] Några av bloggarna som kommer finnas på plats är:
Rosemari Södergren på Kulturbloggen, Peter Andersson med rätt att tycka, Johan Westerholm på Mitt i steget, Alexandra Einerstam från HBT-sossen, Alliansfritt Sverige som kommer hålla i utbildningspass, Monica Green, Arvid Falk hela redaktionen på plats, Anders Löwdin, Claes Krantz och hela gänget bakom sosse.tv och solidariskt Sverige, Mårten Wedebrand, Nathalie Sundesten Landin, Stefan Wikén, Peter Högberg, Viktor Tullgren, Fredrik Jansson för att nämna några.
-
Peter Andersson skriver på sin blogg:
-
[...] räkna med ganska täta uppdateringar. Med egna reflektioner och analyser. Med rapporter om viktiga tal och beslut. Med speglingar av Stockholmsregionens perspektiv på en S-kongress. Och kanske med ett eller annat gästbloggsinlägg. Planerar också för ett löpande tema "Jag sprang på..." där jag kort förmedlar reaktioner från "särskilt intressanta" kongressbesökare / aktörer. Vi får se vad det blir men välkommen att följa kongressen också genom mina blogginlägg.
-
Det är en omöjlighet att blogga om allt som händer på partikongressen. Jag kommer att fokusera på de motioner som ligger mig varmt om hjärtat. Det finns en motion, där jag verkligen hoppas att kongressombuden kör över partistyrelsen och den heter Inför moratorium för mer integritetskränkande politik – Gör om gör rätt!, som jag har skrivit om här (och som även finns tillgänglig på Sossar mot Storebror). Jag tänkte även fotografera mycket och hoppas på en och annan exklusiv intervju.
-
Ni som känner mig, vet att jag älskar freebies. Kongresser är utmärkta tillfällen att tillförskansa sig gratisprylar. Det ryktas även om att vi bloggare kommer att få ett bloggkit.
-
Ett är dock säkert - Jobbkongressen är efterlängtad.
-
Tidigare inlägg: 7,7 kg kongressmaterial
Fler bloggar om jobbkongressen:Viktor Tullgren, Eva-Lena Jansson, Martin Moberg, Eget inlägg om Svenska Dagbladet o S-kongressen, SSK-bloggen, Debatt, Jämtlands S, Fredrik Petterssson med gästbloggaren Gudrun Schyman, Det perfekta livet

Inga kommentarer: