Heliga familjen med Maria Sveland och Johanna Langhorst

Så länge vi lever i ett samhälle som är ojämställt så är det extremt svårt för den enskilda mannen och kvinnan att leva jämställt i sin kärleksrelation, Maria Sveland
-
27 juni börjar ett nytt P1-program - Heliga familjen. Maria Sveland och Johanna Langhorst är programledare för detta program: Vi är trötta på lyckohyckleriet, fram med avgrundsgrälen på middagsbordet, säger de två programledarna (SR).
-
Heliga Familjen sänds i P1 fredagar kl 10.03 med repris lördagar kl 00.03 och kl 08.05. Åtta program med start 27 juni.
-
P.S. Programhittaren på SR är riktigt rolig att leka med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är jämställt?
Kan inte de enskilda paren själva bestämma det?
Eller skall vi ha en norm som fastställs av nån myndighet?

Anonym sa...

Helt fantastiskt program! Det är underbart att någon äntligen uppmärksammar de gamla dammiga normer för hur heterosexuell kärlek ska se ut som florerar i media just nu. Detta har varit ett stort samtalsämne på stan, men i media har man inte analyserat fenomenet förrän nu. Plötsligt vill alla gifta sig, plötsligt dyker tidningar med titlar som "mama" och "family living" upp. Och mamma är så klart navet i familjen, medan mannen är försörjaren... Intervjupersonerna har mycket intressant att förmedla. Bra mix av intervjuer med vanliga par och pålästa forskare. Väntar med spänning på nästa program!
Mvh Maria