Vem är svensk i Sverige?

Sverigedemokraterna har en skev kvinnosyn, de gillar inte invandrare och de gillar inte homosexuella. De vill ha hårdare tag för kriminella, men i deras egna led finns många i brottsregistret. Sverigedemokraterna vill ha ett Sverige för svenskar, men vem är egentligen svensk i dagens Sverige? Sverigedemokraterna vinner väljare på grundval av rädsla och okunskap. Jag vill ha ett mångkulturellt Sverige! I Sverigedemokraternas Sverige, vill jag inte leva.
-
Bild: Jinge

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var ju riktigt moget att länka till den nidbilden som är gjord av en antidemokratisk kommunist som censurerar all kritik på sin blogg, beter sig barnsligt trots att han är i 60-årsåldern och fuskar med sin besökstatistik. Hur gammal är du, sade du?

Sd:s "kvinnosyn" skiljer sig inte från den som fanns i ditt eget parti för bara några decennier sedan och som finns i Europa. Dessutom är 40 procent av sd:s väljare kvinnor, man har en betyande andel politiker som är kvinnor, och man har ett kvinnoförbund. Snarare är det din "kvinnosyn" som är "skev".

"de gillar inte invandrare"

Återigen en lögn. Sverigedemokraterna är kritiska till invandringspolitiken, alltså invandringskritiska, och har en betydande andel väljare och politiker med invandrarbakgrund. Sd står dessutom för en öppen svenskhet:

http://gruegranskar.blogspot.com/2008/01/sd-ett-parti-fr-invandrare.html

"de gillar inte homosexuella"

Sd har inget emot "homosexuella" utan värnar om kristna värderingar och vill bekämpa den enorma homolobbyn och hbt-maffian som INTE är representativ för vanliga homosexuella personer. Det finns flera personer som homosexuella i sd, exempelvis Ulf Granåsen och Louise Erixon samt flera andra som är anonyma för offentligheten.

"De vill ha hårdare tag för kriminella, men i deras egna led finns många i brottsregistret."

Det där är en lögn som den vänsterextrema och antidemokratiska tidskriften Expo drog igång med sin massiva smutskastning men som senare avslöjades, varpå Expo tog tillbaka sin lögn. Sverigedemokraterna är mycket mindre brottsbelastade (10 procent) än riksdagspartierna (19 procent):

"Sverigedemokraterna vill ha ett Sverige för svenskar, men vem är egentligen svensk i dagens Sverige?"

Antagligen ingen, enligt din definition! Det finns inget som heter svenskar eller svenskhet. Alla är vi "världsmedborgare". Eller hur, Alexandra? Sd anser dock att den som uppfattar sig själv och som uppfattas av andra som svensk samt tar till sig svenska språket, svensk lag, svenska värderingar, svensk kultur med mera kan uppfattas som svensk. Det har alltså inte med etnicitet att göra.

"Sverigedemokraterna vinner väljare på grundval av rädsla och okunskap."

Rädsla? Det är möjligt. Jag tvivlar på att du lever i en mångkulturell invandrarförot där du som svensk är rädd för att gå ut om kvällarna för att bli våldtagen, rånad eller misshandlad eller att du har har gått i en invandrartät skola där du har kallat "svennehora" eller mobbats för att du är blond. Men okunskap? Knappast. Det är sd som sprider den riktiga sanningen som ni riksdagspartister vill förtiga och censurera.

http://www.lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red_2007.asp&i2=1&Id=23180&isp2=hela

"I Sverigedemokraternas Sverige, vill jag inte leva."

Jag kan ju meddela att känslan är ömsesidig, om du förstår hur jag menar.

Inte många rätt, hörredu...

Anonym sa...

Staaackars Tobias! GUD vad det är synd om er svärjedemmokrater!

Årets bull att ni skulle gilla invandrare. Ni gillar de invandare som håller med er så länge ni inte uppnått era mål. Om ni gör det skulle jag inte vilja vara i deras skor. Inte i mina egna heller för den delen.

Jag skulle förmodligen tvingas i landsflykt om ni styrde Sverige.

Anonym sa...

Jag fascineras av sverigedemokraternas förmåga att kommentera alla blogginlägg som skriver kritiskt om sd. Hur har sd:are tid?! Har ni färdiga mallar? Går ni in på alla bloggportaler och söker på sd, främlingsfientlighet, rasism, sverigedemokrater? Hur har ni tid? Ni kanske kan komma på en lösning på det Livspussel som många med mig har så svårt att lösa.