Fredrik Reinfeldt ÄR Göran Persson upphöjt till 10

Många var trötta på Göran Perssons ledarstil 2006. Väljarna ville se någon yngre, någon mindre pompös statsminister. De ville ha en lyssnande ledare som inte körde hela-handen-retorik. Väljarna valde Fredrik Reinfeldt. Reinfeldt var en person som lade huvudet på sned och såg lyssnande ut. Reinfeldts stora, bruna ögon förförde många. Vi var några som använde den här bilden för att visa på motsatsen, eftersom vi vet att skenet kan bedra. Nu har det även uppenbarats för fler än vänsterväljarna, att Reinfeldt är en lika god kålsupare som Persson. Läs den här intervjun i Expressen och förvånas över Reinfeldts nonchalans. Läs därefter Leif Pagrotskys krönika i GP och inse vem Fredrik Reinfeldt egentligen är.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Akta dig Alexandra! Det var ju den bilden lille Sicherheitsdienst-Fredrik blev så KRÄNKT av att han nästan polisanmälde SSU! Vem vet vad han och hans organisation(er) kan göra mot en ensam bloggare?

Anonym sa...

Vem Reinfel var förstod jag mycket väl när jag hörde honom prata om svenskarna som lata och bortskämda. Det största problemet var dock inte moderaterna och folkpartiet, utan socialdemokraternas anammande av dessa falska högerbudskap. Så länge som högerfalangen fortfarande styr sossarna kommer det att föras en borgerlig regeringspolitik i det här landet, vilket parti som än vinner valet. Och det kallar vi demokrati?

Alexandra Einerstam sa...

Nicklas: Just därför länkade jag till kariktyren. Reinfeldt verkar inte förstå att det är en komplimang när någon ritar en kariktayr av honom. Tur att EWK inte lever, då skulle han väl vara polisanmäld flera gånger av borgarna?

Till livelev: det är fortfarande skillnad på ett blått och ett rött samhälle och jag anser att s fortfarande är ett RÖTT parti.

Anonym sa...

Men det är det ju inte längre Alexandra! Ditt senaste inlägg visar ju med all önskvärd tydlighet på att så inte är fallet!

Sossarna (vägrar att använda det ärorika gamla namnet SAP, för det syftar till något som (s) inte är längre) är ett parti där det finns mycket bra folk med rätt åsikter. Men de som sitter i ledningen... Usch fy fan!

De är lika korrumperade som resten av borgerligheten! Jag kommer aldrig så länge jag lever att slösa en röst på (s) igen.