"Någon borde ge henne någon slags munkavle"

Ledarredaktionens blogg skriver om det och inlägget är döpt Tiina Rosenrasandeberg, Sydsvenskan skriver om det, Expressen skriver om det och naturligtvis skriver även bloggosfären om Tiina Rosenbergs vredesutbrott. En bloggare vill lägga en munkavel på Rosenberg: Men någon borde ge henne någon slags munkavle. För jag gillar inte att hon sabbar ryktet för genusvetenskapen såväl som för den feministiska rörelsen genom sina ständiga uppträden och jag håller med bloggaren John.
-
Det är inte bara för genusvetenskapen och för den feministiska rörelsen hennes utspel sabbar, hennes utspel drabbar även homo- och bisexuella kvinnor. Gör en pudel nu Rosenberg! Gå ut i media och säg att du hade en jligt dålig dag och lät det gå ut över en grupp musiker. Säg att du i efterhand inser att du överreagerade, och att du inte förstod humorn i låten!

1 kommentar:

Anonym sa...

Är det någon som är gubbig och konservativ i sina åsikter så är det Rosenberg. Stelare person får man leta efter. En som gillar att ifrågasätta andra, men när hon själv råkar ut för granskning hellre raljerar än ger svar på tal. Vågar påstå att jag är mer queer än denna dam oavsett hennes eller min läggning.