Tack Tokmoderaten!

Idag skriver Tokmoderaten följande om HBT-sossen:

Sju, sju, sju... Som nummer sju finns en blogg som jag tittar till när andan faller på. HBT-sossen är något så unikt som en sosseblogg som faktiskt kan vara kritisk mot det egna partiet och sättet man jobbar på från Sveavägen 68. Alexandra Einerstam förtjänar beröm och stöd, för det är först när man vågara vara kritisk mot egna felsteg eller feltänk som man blir verkligt trovärdig när man svingar mot motståndaren. HBT-sossen behövs i NetRoots, HBT-sossen gör ett jobb som ingen annan gör i det laget - hon är 100 procent ärlig.

Det är inte första gången HBT-sossen omnämns i Tokmoderatens blogg. I Fredrik Antonssons inlägg Netroots och nät-rebellen skriver han:

Det finns ett härligt undantag där tanden aldrig hamnar framför den flinka tungan, och det är HBT-sossen - den enda som kan och inte drar sig för att veva mot de egna när så behövs.
HBT-sossen vill inte vara sämre - här kommer ett axplock med inlägg som omnämner Tokmoderaten: Bloggfavoriter, Bistro Bohéme, bloggare och budget, Tokmoderaten - inte som andra.

Relaterat: SvD, SvD2

Inga kommentarer: