Socialdemokraterna säger nej till Åke Greens deltagande på Första maj - Prolog

Följetongen Åke Green trodde jag var avslutad i och med del III. En viss Joakim skickade mig dock denna länk på Facebook - Socialdemokraterna stoppar Green (ttela.se).
-
Man har fallit till föga för den hetsjakt som har bedrivits, säger Mikael Hansson från Blåbandsrörelsen. Den hetsjakt som Åke Green själv bedrivit gentemot homosexuella väljer Hansson att inte nämna. Jag hade hoppats att det var så högt i tak inom socialdemokraterna att man tilläts ha olika åsikter i samlevnadsfrågorna säger vidare Hansson till ttela. Men hallå! Vi talar inte om samlevnadsfrågor, vi talar om kränkningar mot människor, kränkningar som strider mot de socialdemokratiska värderingarna.
-
Marie Dahlin uttalande i denna artikel fick mig att småle (dock inte av elakhet):
-
Att arbetarekommunen inte tog tydligare ställning direkt förklarar hon med att styrelsen togs på sängen.- Vår första reaktion var: "Stackars människa som heter samma sak som Åke Green". Sedan var det faktiskt TTELA som berättade att det var han.
-
Vänersborg kommer ändock att få besök av Åke Green:
-
Beskedet från socialdemokraterna innebär inte att Åke Green ställer in sitt Tvåstadsbesök. Ett möte hos Frälsningsarmén i Trollhättan kommer att hållas som planerat, enligt Mikael Hansson. Dessutom funderar blåbandsföreningen på att uppmärksamma Folknykterhetens dag med en egen manifestation tidigare på dagen.

Inga kommentarer: