Så här vill bäverkvinnan och mauderaterna förstöra Sverige

Maud Olofsson har en vision, en vision om ett United States of Sweden (Aftonbladet). Vi ska bli flitigare och mindre sjuka och om om vi råkar bli sjuka eller arbetslösa, så skall vi straffas, straffas straffas!
-
Facket får bara vidta stridsåtgärder om någon anställd är fackligt ansluten. Vi närmare oss med stormsteg situationen i USA.

Så här vill mauderaterna förstöra Sverige (endast ett fåtal exempel):

- Slå ihop a-kassan, sjukförsäkringen och arbetsskadeförsäkringen till en gemensam arbetslivsförsäkring.
- Se över ersättningarna till sjuka och arbetslösa för att främja en återgång till arbete.
- Facket får bara vidta stridsåtgärder mot företag där någon av de anställda är fackligt ansluten. - Ändra las så att personer under 26 ska kunna anställas på tvååriga ”ungdomsavtal” utan att bli fast anställda.
- Införa ett ”nystartskonto” där man skattefritt kan spara pengar för att vidareutbilda sig eller starta eget senare i livet.


Bli en bäver nu, annars jävlar ligger du risigt till!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Arga bävrar som attackerar badgäster har tagit över en badstrand i Lindesberg. Senast i helgen anföll en bäver en badande familj i Lindesberg. Snart tar dom över hela Sverige.

Anonym sa...

jag trodde du gillade bäver?

Alexandra Einerstam sa...

Bävernylon kan väl vara helt ok... *ler*

Tobias sa...

Det där låter ju hemskt. Varför ska folk inte vara sjuka i Sverige? Vi måste drastiskt försämra sjukvården och spotta ut en massa floskler utan att ha några argument. Jag tror jag har blivit socialdemokrat... ;)

Tvåårsavtalen behövs inte i nuläget. Men å andra sidan skyddar inte LAS de yngsta anställda särskilt bra idag. Ungdomar är ju oftast dom som är anställda sist.

Har sossarna ingenting annat att komma med. Förutom att påstå att dom skapat alla jobb, och att dom borgliga inte kan göra något rätt. Pinsamt...