Maria Abrahamsson (del II)

Jag uppmärksammar en ny grupp på Facebook som heter Jag måste ha hjälm på mig när jag ser- eller läser Maria Abrahamsson. Att det finns klubbar/grupper som hyllar/dissar Maria Abrahamsson är inget nytt fenomen. Läs gärna mitt inlägg Maria Abrahamsson för mer information. Tyvärr kan jag inte gå med facebookgruppen, för i beskrivningen av gruppen står det:
-
Juristen och journalisten Maria Abrahamsson - ledarskribent i Svenska Dagbladet och tv-debattör - hetsar opp och skrämmer skiten ur folk.Hon osar av översittarretorik och socialdarwinism. Märk med varningstext eller förbjud typen (OBS! min fetstil).
-
Det är den sista meningen som är anmärkningsvärd. Jag vill varken förse Maria Abrahamsson med varningstext eller förbjuda henne.
-
Jag sitter fortfarande varannan fredag och tittar med skräckblandad fascination på Maria Abrahamsson, där hon sitter i Nyhetspanelen i Gomorron Sverige.

1 kommentar:

Anonym sa...

Maria Abrahamsson = Sveriges klart smartaste och stiligaste kvinna!

Verbalt smidiga och överintelligenta kvinnor har alltid skrämt andra kvinnor som saknar dessa egenskaper. MA lär möjligen inte känna betydande stöd från kvinnor, men hon är ta mig tusan riktigt uppskattad bland hennes motsvarigheter bland männen!
Hon uppfyller helt enkelt det en välutbildad man önskar - en kvinna med bett som samtidigt är mycket väl påläst och känner till argumentationskonsten! Härligt!