Stora bloggpriset (Del II)

I ett tidigare inlägg skrev jag att en kollega har nominerat mig till bloggpanelen för det Stora Bloggpriset och jag ser nu att jag ingår i en celeber skara av bloggare. Det är en oerhörd bredd i panelen må jag säga, vilket är bra, eftersom bloggar ska nomineras i vitt skilda kategorier (Nöje & Kultur, Mode, Sport & Fritid, Livsstil, Prylar & Teknik, Vardag, Politik & Samhälle).
-
Jag ser även att datumet för utdelningen av Stora Bloggpriset, måndagen den 2 februari 2009, krockar med QX Gaygala. Det gör inget, eftersom det kostar pengar att rösta på kandidaterna till Gaygalan. Jag gillar inte det. Att gå på Gaygalan kostar ytterligare 350/450 kronor.
-------------------------------------
Under strecket
Nathalie Sundesten Landin skriver bra den senaste opinionsmätningen.
Björn Wadström skriver att socialdemokraterna måste lära sig att blogga. Nu är vi nästan 400 socialdemokrater som bloggar. Vi är dock usla på att länka till varandra.
Tanja Bergkvist "fil dr i matematik och mamma till förskolebarn" ondgör sig över genuspedagoger i förskolan. Jag hade tänkt dedikera ett helt inlägg åt denna artikel, men jag fastnade på "filosofie doktor i matematik" och kom inte vidare. Jag ska hädanefter signera alla mina inlägg med "fil mag i arkeologi".
Karin Berg skriver om vår städande statsminister.
Antigayretorik skriver att kristdemokraten Lennart Sacrédeus har petats som EU-kandidat.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Då väntar jag spänt på ditt svar på Tanja Bergkvist. Jag skiter väl i vad hon skrev under med. Innehållet är absolut en fullträff och ett nödvändigt debattinlägg. Det går inte automatiskt att begripa vad du tycker om innehållet, så det är nog bäst att du skriver ett svar och skriver under med vad du känner för.

Alexandra Einerstam sa...

"så det är nog bäst att du skriver ett svar och skriver under med vad du känner för". Nej du, Studiomannen, den enda som kan diktera något vad beträffar denna blogg är jag själv. Det finns dock en sökruta uppe i vänstra hörnet. Skriv "genuspedagogik", så dyker några inlägg om genuspedagogik upp. Här är till exempel ett: http://hbt-sossen.blogspot.com/2007/09/vem-kan-vara-emot-en-jmstlld-frskola.html

Lars-Erick Forsgren sa...

... att sossar kanske inte länkar till varandra är väl inget problem?

Problemet är at viljan att diskutera är så dålig. Att int släppa fram kommentarer, utan sätta upp murar, det är emot blogganets idé om det fria tankeubytet.

http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2008/12/censur-i-alla-former-r-mord.html

Anonym sa...

太極峽谷,磐石營地,九族文化村,風櫃斗,雅築沙里仙溫泉,蛇窯蟬說,合歡山,嘉南八卦窯,糯米石橋,震災紀念公園,芙蓉瀑布,水鳥保護區,牛耳藝術渡假村,敷榮堂,登瀛書院,木屐蘭溪谷,木生昆蟲館,泰雅渡假村,惠蓀林場,水沙連古道,台一生態教育休閒農場,清境農場,生態農場,豐年靈芝菇,錦吉昆蟲館
奧萬大,埔里酒廠,埔里鯉魚潭,中台禪寺,台灣地理中心碑,九族文化村,玉山國家公園,合歡山,日月潭,田尾公路花園,新百果山,鹿港龍山寺,台灣民俗村,鹿港天后宮,溪頭森林,廬山溫泉,草嶺風景區,劍湖山世界,北港朝天宮,三條崙海水浴場,夏威夷,池南森林遊樂區,鯉魚潭,太魯閣,秀姑巒溪,長春祠,大佛風景區,東勢林場,古奇峰,五指山風景區,海水浴場,六福村,秀姑巒溪,石梯坪,磯崎灣,掃叭石柱,七星潭,小叮噹科學園區,大聖渡假,三義木雕博物館,谷關風景區,武陵農場,大坑風景區,亞哥花園,崎頂海水浴場