Vill Gudmundson måhända vara Stanford?

Bloggosfären uppmärksammade igår Per Gudmundsons ledare Nu kommer Sex and the city-sossarna. Nätverket Sq2540sthlm fick därmed en massa gratisreklam. Jag misstänker starkt att på nästa träff (15 september, klockan 18:30 på Sjögräs) dyker det upp extra mcket folk. Tack Gudmundson!
-
Trots all uppmärksamhet i bloggosfären (se nedan), känner sig ändock grundarna av Sq2540sthlm nödgade att replikera på SvD. Repliken är i mångt och mycket upprepningar av vad S-bloggare redan har skrivit. Dock tycker jag att följande mening är värd att citera:
-
Du är ingen Mr. Big, Per Gudmundson, men kom gärna och diskutera politik med oss på nästa 'Ännu en träff', vi bjuder på en Cosmopolitan och du får vara vår Stanford.
-
Läs även Johan Westerholms inlägg Jag är avundsjuk på Per Gudmundson men inte bitter och Rebellas inlägg Det är som är sex and the city-sossarna (Anna Ardin, som skrivit inlägget på Rebella, har även skrivit ett inlägg på sin egen blogg).
-
Tidigare inlägg: Sex and the city-sossarna
Johan Westerholm, Peter Andersson, Karin Berg, Calle Fridén, Johanna Graf
-

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Sex and the City – Sossar.

Det är jättekul att ni fått uppmärksamhet och att ni känner er uppskattade. Däremot undrar jag lite över ert skojiga svar till Per Gudmundson där ni bjuder in honom.

Som ni kanske vet är Per Gudmundson en av de journalister som mest konsekvent diskuterar kopplingen konflikterna mellan islamister-väst och svensk inrikespolitik medan Sofia Nerbrandt är en annan.

Ni är ju ett politiskt nätverk av smarta unga kvinnor med ett rörligt intellekt och i takt med tiden. Jag tycker att det vore olyckligt om ni slösade bort all er talang på att shoppa skor och drömma om Mr Big. Kan inte ni slå era kloka huvuden ihop och komma med några tidsenliga och smarta lösningar på hur hotfulla islamister och andra i samma ringhörna skall motarbetas på bästa sätt i dagens Sverige. Jag antar att ni inte sympatiserar med den där sharia-gubben som försökte smyga sig in i centerpartiet nyss eller att ni tycker att ”vi är bara tjejer” och sådana frågor är för män.