Varför är Sten Nordin rädd för Carin Jämtin? (Del III)

I en debattartikel på Newsmill förra året utmanade Carin Jämtin Sten Nordin på debatt om Stockholm. Jämtin bjöd in Nordin till fyra debatter från och med januari i år fram till valdagen.

I en av de få debatter i våras, där Nordin faktiskt dök upp, frågade moderatorn, John Crispinsson, om vi skulle få se fler debatter mellan Nordin och Jämtin under valåret och då nickade Nordin bifallande. Så skedde dock inte och i juni i år skrev Jämtin ytterligare en debattartikel som publicerades i DN - Varför smiter du undan debatterna, Sten Nordin?

För endast några dagar sedan skulle Nordin debattera med Jämtin (en debatt som även annonserades med Sten Nordins namn och bild), men Nordin dök inte upp. Istället fick Jämtin möta Joakim Larsson.

I morgon tisdag, klockan 18:00, äger den traditionsenliga Vasaparksduellen rum mellan Jämtin och Nordin. Inbjudan till duellen finns att beskåda på Moderaternas hemsida. Tyvärr missar jag debatten, eftersom jag jobbar till 18:30 (och innan jag hinner fram till Vasaparken, misstänker jag starkt att debatten redan är över). Därför vill jag uppmana alla som kan, att gå dit och lyssna. Twittra gärna (hashtag #sthlm2010). Det är nämligen en av de få gånger vi får se Sten Nordin debattera med Carin Jämtin.

Tidigare inlägg: Reinfeldt vågar möta Sahlin, men Nordin vågar inte möta Jämtin, Varför är Sten Nordin rädd för Carin Jämtin?

Inga kommentarer: