Aftonbladet avslöjar de Rödgrönas "hemliga" taktik

Så ska de fixa segerspurten, lyder en av Aftonbladets rubriker och därefter ingressen:

Aftonbladet avslöjar: Hemliga taktiken som ska vända underläge till seger Här är den hemliga taktiken som ska vända underläge till seger för de rödgröna. Aftonbladet kan i dag avslöja dokumentet som togs fram vid ett extrainsatt krismöte i helgen. ”Sju dagar – fem punkter” är Mona Sahlins sista chans.

Saxat från bloggen Slut på festen:

Missförstå oss inte vi är glada över att uppgifterna till slut läckt ut till pressen. Många av strategierna tror vi nämligen att det är bra om vi vanliga valarbetare också kan ta till oss av. Det handlar till exempel om att vinna debatterna, bra tips säger vi [...] Tydligen är det också viktigt nu att göra skillnaderna mellan blocken tydliga, bra att det var det första vi tänkte på, att det liksom är hela förutsättningen för oppositionen, att vara ett alternativ. Slutligen ska man också öka kampanjarbetet [...] Så för att sammanfatta Aftonbladet och oss själva: jobba, jobba, jobba!
En vecka kvar! Det är dags för en ny färdriktning. Det är dags för en rödgrön regering! Nu kör vi så att det ryker. Tack Aftonbladet för att ni har avslöjat den hemliga taktiken.

Inga kommentarer: