Vidriga kommentarer

Samtidigt som bloggen Klamydiabrevet och inlägget Sveket blir världsnyhet, ser jag att högern är desperata. Kommentatorsfältet i inlägget Sveket fylls med vidrigheter och lögner och det är ingen slump. Nätaktivism när den är som avskyvärdast.

Regeringen Reinfeldts akilleshäl är sjukförsäkringen och enligt vissa kan det vara X-faktorn som avgör valet. Därför anser nu högern att alla medel är tillåtna, till och med att attackera en "vanlig, dödlig människa".

Emelie har bemött anklagelserna i flera inlägg varav ett inlägg har rubriken Slutet. Jag förstår henne. Hon har varit modig och skrivit ett mycket personligt och privat inlägg som högersympatisörer har gjort allt för att misskreditera. Hon har ett flertal gånger svarat på de anklagelser och attacker som fullkomligt bombarderat hennes blogg. Nu har Slutet kommit.

Fy fan vad vidrigt av högern att inte stå för sin politik, nej förresten - det finns en minister som varit ärlig vad beträffar regeringen Reinfeldts sjukförsäkringsreform och det är socialförsäkringsminister som till SvD (20070815) sade:

De nya skärpta riktlinjerna för sjukskrivningar ska bidra till att betala regeringens skattesänkningar.
Priset för dessa skattesänkningar får bland annat Emelies mamma betala.

Inga kommentarer: