Huvuden ska rulla...

... men det blir inte Mona Sahlins huvud. Det blir inte heller Carin Jämtins huvud som rullar.

Det skrevs historia igår. Historia som jag, i egenskap av arkeolog och historiker, inte ville uppleva (och som jag absolut inte ville att Sverige skulle uppleva). Ett främlingsfientligt parti har kommit in i riksdagen. Moderaterna skriver också historia genom att bli återvalda och så mitt parti - Socialdemokraterna - som gör ett historiskt dåligt val.

Ja, det var tungt igår och det kändes jligt tungt i morse. Jag har inte gråtit ännu, men om jag gråter är det ilskans tårar som kommer att rinna nerför mina kinder. Vi har nästan sex procent som har röstat på Sverigedemokraterna. Jag vill spy. Mitt parti... ja, vad fan ska jag säga. Jo, följande:

Mona Sahlin måste tillsätta en haverikommission (och jag bör ingå i den).

Nu lägger jag mig i soffan, med duntäcket över mig, chipsen och colan finns inom räckhåll och jag har hyrt filmen Kick-Ass.

P.S. Åtta år med Reinfeldt och fyra år med Sverigedemokraterna - jag vill just nu emigrera!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men så lustigt att du nämner emigrera, det vill jag också nu! Men innan dess säger jag upp min helgprenumeration på DN som sänkt Mona, lyft Reinfeldt och Jimmie. Inte en krona till ska dom ha av mig.

Anonym sa...

Mmm jag håller med dig om att emigrera; just nu känns det som om att jag vill ta första flight till Oranjestad på Aruba och aldrig mer återvända....jag säger bara ett stort FY!!!! för att (sd) har kommit in i riksdagen och sedan ytterligare fyra år med Reinfeldt....just nu är jag inte den mest sällskaplig personen...

// Martin

RedAlert sa...

För man en grå, fantasilös och tynande tillvaro fram till valdagen så får man faan i mig skylla sig själv.

Nog visste alla att det var fel att tillsätta Mona som ledare, ändå gjorde man det.

Nu måste vi ta nya tag med nya starka krafter, slänga alla myglare överbord och ta tillbaka vårt revir. Moderaterna kallar sig "enda arbetarpartiet" och vi säger inte emot. Skrämmande...

Vi måste tillbaka till det vi en gång var. Med folkliga ledare och inte en massa jamsande nickedockor, vi måste komma med idéer som vi måste framföra och även genomföra det duger inte med en massa skitprat längre.

Frys ut SD illa snabbt och ta nya sosse-tag, det är faan dags att komma med något nu och inte gå på sparlåga i fyra år till. VAKNA...

Anonym sa...

Jag tror mer på självkritik än att skylla på DN. Jag tror sossarna föll på eget grepp. I undrsökning efter undersökning har det visat sig att Mona inte har någon större popularitet. Men det skulle absolut vara en kvinna som partiledare. Om hon så skulle kvoteras in. Nu kanske man skall tänka om avseende kvotering till styrelser och andra viktiga poster. Vi ser ju att det kan få otrevilga konsekvenser.

gustav sa...

Hmm .. men vart ska du emigrera?

Norge med frp? Danmark med df? Holland med Wilders? England med BNP? Belgien med vlaams belang? Frankrike med FN? Italien med Lega Nord? etc ..

Gilla laget och inse att kampen mot islamiseringen av vast nu antligen kommit ocksa till Sverige+

Hejhopp! sa...

Emigrera!