Sverige behöver en rödgrön regering!

Ovanstående klipp är från Moderaternas valstuga i Farsta. Några "nya" moderater finns inte. Det är bara retoriken som är ny.

Jag har röstat på Socialdemokraterna. Här hittar du 14 skäl att rösta rödgrönt.

Sverige behöver en rödgrön regering!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Suveränt att Alliansen vann !!!

Hejhopp! sa...

Flata och sosse? In your face! Leve Alliansen!!!

Anonym sa...

Hej, jag är själv Farstabo, uppvuxen i denna mycket trevliga förort. I gårdagen val 19 september röstade jag på moderaterna. Jag har full respekt för alla andras åsikter, och respekterar Socialdemokraterna. Men kom inte med sådana argument som att moderaterna är miljonärernas parti. Jag är ingen miljonär. Har ingen sådan bakgrund heller. Min far var flykting, jobbade på tryckeri, pluggade in gymnasiet på kvällen, läste till slut in sin läkarexamen. Av honom lärde jag mig att alltid göra sitt bästa, kämpa hårt och visa respekt för sina medmänniskor. Jag är ingen adel eller något som du anklagar mig för. Jag känner mig sårad av dina påhopp. Men låt oss vara förnuftiga. Vad jag sympatiserar med dagens moderater är lite vad Socialdemokratin stod för på 50-talet. Att "Det ska löna sig att jobba". När vi jobbar bidrar vi alla gemensamt till Sveriges bästa. Genom jobbet utvecklar vi välfärden. Detta stod även Socialdemokratin för på 40 och 50 talet. Jag tippar att historiska nu döda, socialdemokrater vänder sig i sina gravar när de ser hur Socialdemokratin utvecklade sig till ett icke jobb och bidragsparti under 90-talet. De (Branting, Hansson, Erlander mfl)skulle aldrig känna igen sig. Låt oss slippa denna ideologi i framtiden, för det är inte Socialdemokratins värdegrund. Om S nu förändrar sig i krisprocessen, kanske jag återkommer till S. Ha det bra!

Anonym sa...

tillsvidare betyder utan tidsbegränsning, på obestämd tid framåt. Alltså det vi folkligt menar när vi säger "För alltid". Ex en fast anställning heter "tills vidare" anställning. Så där hajade jag noll i din video. Det var ju istället positivt för LAS. LAS tillsvidare.