Om regeringen Reinfeldt får fortsatt förtroende...

... emigrerar jag till Norge

Jag kommer att göra det av rent egoistiska skäl. Jag orkar nämligen inte se regeringen Reinfeldt vid makten i ytterligare fyra år.

Minnet är kort hos väljarna. Efter valförlusten 2006 var det många som sade att de ångrade sig. De ångrade att de lagt sin röst på Moderaterna. Då var jag förbannad och sa "det finns ingen ångerrätt. Nu får du stå ditt kast". Hur kommer det sig då att så många ändock är beredda att ge regeringen Reinfeldt förnyat förtroende?

Efter snart fyra år med borgerligt styre är det dags för bokslut Reinfeldt. Det finns till och med en bok med samma titel, som jag önskade att varje väljare läste innan valdagen.

Jag har skrivit och påtalat det flera gånger här på bloggen - det kommer att bli ett jämnt val. Jag behöver inga opinionsmätningar för att veta detta.

För oss inom det rödgröna samarbetet gäller det nu att kavla upp ärmarna och börja jobba. Drygt 100 dagar kvar. 100 dagar av opinionsbildning. Så sitt ner i båten och ro så att svetten lackar!

För valet den 19 september 2010 är ett ödesval. Valet handlar ytterst om vilket samhälle vi ska ha och vilken människosyn politiken ska utgå ifrån för den regering som ska leda vårt land in i framtiden.

[Under Strecket]

Läs även Johan Ulvenlöv, Johan Westerholm, Peter Andersson och Peter Högberg

3 kommentarer:

Jonny sa...

Barnslig syn på demokratiska val ...

Anonym sa...

Hej då!

Thomas sa...

Tydligen har (s) helt givit upp hoppet om att klara valer själva så nu ska man ta hjälp av Stålmannen! Är det Baylan som ska ta på sig trikåerna? http://www.resume.se//nyheter/2010/06/21/stalmannen-ska-hjalpa-soss/