Ett kontrakt mellan patient och vårdgivare (och en rapport som ännu ej finns på nätet)

Som blivande landstingspolitiker... äsch, jag skämtade bara. Jag befinner mig nämligen på plats 25 i min valkrets (och ja, jag är en riktig bitterfitta för att jag befinner mig så långt ner på listan). Landstingsfrågor är nämligen något som jag brinner för i allra högsta grad. Det var också därför jag begav mig till Sveavägen 68 för en presskonferens med Ylva Johansson och Ilija Batljan (som anslöt sig senare).

Socialdemokraterna har nämligen släppt en rapport, som handlar om kömiljarden, Göran Hägglunds köbluff och vårt alternativ till kömiljarden - patientkontrakt. Trots att jag nu, i fyra timmars tid, har försökt få någon anställd av partiet, att lägga ut rapporten på nätet, så finns den inte utlagd. Det enda som finns utlagt på hemsidan är det här. Om rapporter som inte läggs ut, har jag skrivit om tidigare.

Så här sitter jag framför datorn med en pappersversion av rapporten, som jag vill delge er läsare, men jag är tyvärr för lat att återge den här på bloggen. Därför tänker jag hänvisa er till Johan Westerholm (som var på presskonferensen och var först ut med att skriva om detta) och Ylva Johansson.

Men tills nästa gång önskade jag innerligt att Socialdemokraterna lade ut sina rapporter och pressmeddelande på nätet i samma stund som presskonferensen äger rum.

Tidigare inlägg: Göran Hägglunds köbluff

[UPPDATERING]
Här är rapporten.

1 kommentar:

Anna vikström sa...

Fin bild och jätteintressant inlägg! Det vore bra om det fanns en rapport...