Bloggtorka

Bilden ovan beskriver väl var vi politiska bloggare just nu befinner oss tidsmässigt. Än finns det vatten kvar till några enstaka inlägg, men efter midsommar sinar det betänkligt. En vecka under sommaren kan vi politiska bloggare dock glädjas åt - Almedalsveckan (eller om man så vill Politikerveckan). Nu höll jag faktiskt på att glömma ytterligare en vecka - Stockholm Pride. Jag hoppas kunna rapportera om intressanta seminarier och föreläsningar. Vinner till exempel de Rödgröna mot alliansen i HBT-jeopardy?

Gammelmedia kan under de långa sommarmånaderna skriva om myggspray, grillextra, festivaler och baddräkter, men vad ska vi ägna oss åt? Kanske ett valår som detta, gör att vi har några halmstrån vi kan gripa tag i?

Visst är det underbart med sommar. Några bloggare gör sommaruppehåll och njuter av ledigheten, vi andra kämpar på i ett nyhetsfattigt Sverige, men när riksdagen återigen öppnar och debattartiklar och utspel åter sker, då kommer det härliga regnet och gör öknen åter grönskande.

2 kommentarer:

Jonas Morian sa...

Tänkte bara tipsa om att du inte länkat till Almedalsveckans officiella sajt. Den finns på www.almedalsveckan.info.

Alexandra Einerstam sa...

Åtgärdat! Tack Morian.