Vad kan man vinna?

En hushållsnära tjänst? En regering som ökar klyftorna i samhället?

Idag gick jag och Åsa ner till Farsta Centrum för att nyttja några av de rabattcheckar jag fått från Axel Johnson-koncernen. För någon dag sedan fick jag nämligen en påkostad tidning från Axel Johnson-koncernen, eftersom jag är anställd i ett bolag inom Axel Johnson-koncernen (och där ingick några rabattcheckar till Lagerhaus, Åhléns, Designtorget, Mekonomen och Kicks).

Jag träffade såväl Linda Håkansson som Jimmy Larsson-Hagberg på torget. Jimmy skulle sjunga tillsammans med kammarkören CantareLove 2010-scenen här i Farsta.

Det var en trevlig shopping - och musikupplevelse. Det fanns dock ett aber - Moderater i fula, gula jackor som sprang omkring på torget och delade ut material. Den första Moderaten, som uppenbarligen inte såg alla Åsa pins och märken på jeansjackan, gav oss en liten broschyr med namnet Stockholm - idag och imorgon. Den andra Moderaten gav mig ett flygblad med rubriken Vallöftet från 2006 om 15.000 nya bostäder snart uppnått! Ja, om man betänker bostadsrätter kan det mycket väl vara sant, men vad hände med hyresrätterna? Den tredje Moderaten gav mig ovanstående blad. Eftersom jag är oerhört förtjust i kryss, så tog jag även emot detta. Det visade sig dock inte vara ett kryss utan 10 frågor med 1, x, 2-svar.

Fråga 2 lyder Hur många nya vårdcentraler har öppnat i Stockholms län sedan Alliansen vann landstingsvalet 2006? Mitt svarsalternativ finns tyvärr inte med. För visst har det öppnats nya vårdcentraler i Stockholm, men var befinner de sig rent geografiskt sätt? Hur många har lagts ner?

Svaren ges tyvärr i samma folder. Jag trodde nämligen att jag kunde vinna något om jag löste "krysset". Melodikrysset är dock löst och inskickat. Kanske vinner jag en klocka denna gång? Jag har nämligen slarvat bort den fina klocka som jag fick av Anders Eldemans assistent.

Inga kommentarer: