Det måste vara ett skämt

Ovanstående hittar jag på Expressens opinionsblogg (och jag vet inte, i skrivandet stund, om den är fejk). Symbolen är det inget fel på, men vad jag reagerar på är ordet "nya". Socialdemokraternas spinndoktorer måste ha fått spel på Sveavägen 68.

Moderaterna började, å ena sidan, kalla sig "det nya arbetarpartiet" för några år sedan, vilket för många var lite väl magstarkt. Socialdemokraterna valde, å andra sidan, att överge den underbara förkortningen SAP till förmån för ett simpelt S.

Socialdemokraterna lanserar sig nu som "det nya storstadspartiet"? Har inte spinndoktorerna bättre fantasti? Håller vi på att förvandlas till en PR-byrå i likhet med Moderaterna? Jag hade hellre sett en come back för SAP.

[UPPDATERING]
Nej, det var inget skämt.

Tidigare inlägg: PR-byrån Moderaterna, Gör kulturen till en valfråga!, Rättvis eller rättfärdig politik?, Ny förpackning, men samma gamla mörkblå Moderater (del II), Ny förpackning, men samma, gamla mörkblå innehåll, Reinfeldtska för nybörjare, PR-byrån Moderaterna versus Svenska akademins ordlista, Rödgrönt löfte: Lavallagen rivs upp vid valseger (Del II)

Inga kommentarer: