Flickor som gillar flickor som gillar Jill (och Lisa)

Jill Johnson gästar Berwaldhallen!
-
PRESSMEDDELANDE
Pop, rock, country och jazz blir det när Jill Johnson gästar Berwaldhallen i höst. Under tre kvällar i oktober får vi njuta av Jills magiska stämma tillsammans med dirigent Anders Berglund, Sveriges Radios Symfoniorkester och en hemlig gäst*.
-
Jill är idag en av Sveriges absolut mest eftertraktade artister som redan som 12-åring turnerade i Norge och Danmark och sjöng country. Hon har givit ut ett flertal skivor och medverkat i Melodifestivalen flera gånger, bland annat med låten "Crazy in love" som blev en stor hit. Sedan flera år arbetar Jill med producenter i Nashville där hon nu tillbringat våren för att sammanställa sitt nästa album.
-
Det är inte första gången Jill uppträder med Symfoniorkestern i Berwaldhallen. I oktober 2005 sjöng hon Frank Sinatralåtar tillsammans med Svante Turesson i en bejublad konsert.
-
- Det känns fantastiskt att få sjunga med Sveriges Radios Symfoniorkester och Anders Berglund igen. Jag ser verkligen fram emot att få bjuda publiken på en blandning av mina favoritlåtar - egna och andras, berättar Jill.
-
Konserten med Jill ingår i Berwaldhallens serie Svenska stjärnor där svenska artister får en möjlighet att framföra sina låtar tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester. Tidigare har Berwaldhallen gästats av bland andra Lena Philipsson, Jerry Williams, Håkan Hellström och Sven-Bertil Taube.
-
Torsdag 2 oktober kl 19.00
Fredag 3 oktober kl 18.00
Lördag 4 oktober kl. 15.00
-
Sveriges Radios Symfoniorkester
Anders Berglund dirigent
Jill Johnson med gäst*
-
SRKonserten spelas in och kommer att sändas i SR P4.
-
För bilder, intervjuer och information, kontakta gärna:Lena Törner, tf PR-ansvarig tfn: 08-784 51 08, 070-646 22 12fax: 08-662 58 45, e-post: lena.torner@sr.se.Gerd Björnung, eventchef, tfn 08-784 51 56, e-post: gerd.bjornung@sr.se
--------------
* Den hemliga gästen är Lisa Miskovsky! Så här skrev en bekant till mig när jag tipsade henne om konserten: Mina stora favoriter, Jill och Lisa Miskovsky på samma scen, det är för bra för att vara sant!
-
Jepp, två flatfavoriter på samma scen! Det ryktas vidare om att dessa två skall spela in en skiva ihop.

1 kommentar:

Thommy Kistalight sa...

Vi var där på Jills konsert under lördagen 4 oktober.
Mycket trevlig och musikalisk show - se blogg Kistalight.
Publiken verkade mycket alldaglig, många äldre medelålders par, en del yngre - kanske någon sorts övervikt för countrydiggare.
- Var där också en mängd tjejer som gillar tjejer?
Bra alldagliga i så fall!
Inget fel med det!
I alla fall fick då tjejer som gillar tjejer lyssna till snygg musik av snygga tjejer.
Kul det med!