Sverigedemokraterna inte bara främlingsfientliga...

Genusperspektiv är att betrakta som pseudovetenskap och ska varken tillämpas, erkännas eller uppmärksammas; däremot ifrågasättas i de fall detta förespråkas.

-
Från ett av sd:s pressmeddelanden. Jag kan bara hålla med Anna-Lena Lodenius när hon skriver: Förmodligen Sveriges mest antifemistiska parti, inte ens kd kommer i närheten.

6 kommentarer:

Kulturbäraren sa...

Du vet väl om att dina åsikter inte är representativa för det svenska folket och att du tillhör en mycket liten men mycket högljudd minoritet?

http://www.youtube.com/watch?v=CEZ7uta14nw
http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2008/07/06/dags_for_likhetsfeminismen_att_kasta_in

Anonym sa...

En mycket mycket liten men högljudd minoritet?

SD, alltså!

SD, ett bakåtsträvande parti som vill tillbaks till 50-talet.

Kulturbäraren sa...

Anders, vill du slå vad om sd är större än homolobbyn och mer representativt för det svenska folkets åsikter? Högljudd? Nej, sd är censurerat och smutskastat överallt. Detta är den direkta motsatsen till homolobbyn. Men det är ingen som begär att du ska förstå en sådan sak.

Alexandra Einerstam sa...

Hej sd-väljare! Först av allt måste jag ge dig och de dina en eloge för att ni orkar skriva kommentarer kring varje inlägg som etiketterar sina inlägg med sverigedemokraterna.

Jag har även en fråga. Du skriver om "homolobbyn". Jag har varit ute ur garderoben i 10 år och aldrig har någon representat från denna lobby tillfrågat mig om jag vill vara med i homolobbyn. I och med din insyn i homolobbyn, kan du kontakta deras medlemsvärvare och säga att jag är intresserad av att gå med

Kulturbäraren sa...

Hej och tack, Alexandra. Det är egentligen inte så svårt. Har man tid över är det klart att man försvarar sd åtminstone i en anonym bloggkommentarer på nätet.

Vad spelar offentlig homosexualitet för roll om en person tillhör homolobbyn eller ej? Det är inte det som är avgörande utan att man tillhör en liten grupp människor som lobbar för en gemensam sak. Din ironi får du nog behålla för dig själv. Du vet vet mycket väl vad jag menar när jag använder uttrycket homolobby. Det är ingen direkt formell sammanslutning, även om det finns formella organisationer som RFSL med mera. Men man måste inte tillhöra någon organisation, bara lobba för samma sak.

Anonym sa...

Anders Löwdin sa:

>SD, ett bakåtsträvande parti som >vill tillbaks till 50-talet.

Nja, 50-talet vet jag inte men visst var det mycket som var bättre förr. När jag var mellan 20 och 30 så kunde man lifta när som helst dygnet runt utan att vara rädd för att något skulle hända.
Man våldtog inte, man rånade inte, man gav sig inte på flera mot en, man gav sig inte på tjejer.
Men det var ju det gamla "dåliga" Sverige eller hur ;-)