Vänersborgssossars underliga agerande

Marie Dahlin och S Anders Larsson heter två Socialdemokrater verksamma i Vänersborg. Dahlin har utsett Larsson (ansvarig för skandalarenan) att granska sig själv.

Invånarna är besvikna. En insändare i dagens ttela (2010-07-21, s. 4) skriver:
Vid alla försäljningsställen av tidningar i Trollhättan och Vänersborg kunde man i lördags på GT:s löpsedel läsa följande: "Ansvarig för skandalarenan i Vänersborg granskar sig själv". Man trodde knappt sina egna ögon. Hur kunde det vara möjligt att huvudpersonen till arenan, tillika chefen för projektgruppen, ska granska sig själv? Ofattbart. Denna lär knappast erkänna några misstag. Dum är han annars. Än en gång, hör hur befängt det låter: Larsson granskar Larsson. Ridå! [...]
Lite längre fram i tidningen (s. 9) ställer ttela några frågor till Dahlin. Hon förstår om folk är upprörda men svarar i de flesta fall att hon inte har några kommentarer.

Har invånarna överhuvudtaget något förtroende kvar för dessa två?

Dessa två personer företräder Socialdemokraterna, men jag misstänker starkt att de båda har glömt alternativt förträngt att de är förtroendevalda och representerar SAP. Jag vill skrika: Ni säger att ni är Sossar - agera då som Socialdemokrater!

SR
Foto: lånat från ttela.

Inga kommentarer: