Olle Ludvigsson går visst hem hos Göteborgarna

Olle Ludvigsson, som jag har skrivit tidigare om (här och här), går i varje fall hem hos Claes Krantz som skrivit ett välformulerat inlägg om varför han röstar på Socialdemokraterna och kryssar Olle Ludvigsson i valet till Europaparlamentet.
-
Kulturbloggen/Rosmari skriver i ett inlägg att hon nu har röstat. [s-buzz] skriver att det finns många anledingar till att rösta på Socialdemokraterna i detta val. En man som bloggar på samma tema är Mitt i steget och Ulrika Sandberg berättar på sin blogg varför hon kryssar Evin Cetin.
-
Alliansfritt Sverige avslöjar följande:
-
Kristdemokraterna har fortfarande på en av sina hemsidor kvar det dokument [doc] som beskriver homosexualitet som "perversioner" och "diskriminering av ett värnlöst barn". En mängd nedsättande epitet florerar. Saken kommenterades mer omfattande i oktober, men dokumentet ligger alltså fortfarande kvar. Ännu saknas en upprensning, en ursäkt eller i alla fall en förklaring till vad fan man sysslar med.
-
Vi har med andra ord samma, gamla mörkblå Moderater nere i EU och Kristdemokrater som fortfarande hävdar att homsexualitet är en perversion. Det finns med andra ord många anledningar till att man bör rösta på Socialdemokraterna i detta val.
-

Inga kommentarer: