Rädda Normal förlag!

Idag fick jag veta att Normal förlag håller på att gå under (det vill säga om inte vi gör något nu). Många småföretagare har det tufft nu och förlagsbranschen, som alltid är en svår bransch, har det extratufft. Företaget Normal måste ha in cash snabbt, så Annika Hamrud och Hans Lööf har dragit igång en räddningsaktion, som går ut på att du sätter in pengar på Skandiabankens kontonummer 9150-911.838-3. All försäljning går via Annika och inte via Normal förlag.
-
Om du hör av dig till Annika (annika.hamrud[at]gmail.com) och ber om en bok som finns inne på lagret, så kan du hämta den på förlaget, när det passar dig (detta efter insättning av pengarna).
-
Vill du inte ha en bok, så kan du få ett stödband för din donation. I det fallet köper köper Annika och Hans Lööf "osäljbara" böcker och makulerar dem. På så sätt blir Normal förlag också av med ett lager som inte ser bra ut i bokföringen. Det går också bra att sätta in pengar och få ett presentkort.
-
Vill du ha mer information om räddningsaktionen, så hör av dig till Annika via mejl eller Facebook. Rädda Normal finns också som en grupp på Facebook.

Inga kommentarer: