F! och PP borde gå samman

Jag läser att tokliberalen Henrik Alexandersson (hans egen version hittar du bland annat här och här) jobbat med porrfilm och att det är han som blir EU-parlamentarikern Christian Engströms högra hand i Bryssel.
-
Var det inte HAX som gick ut med buller och bång att han hade gått med i Piratpartiet? Var det för att han redan innan valets utgång blivit lovad detta toppjobb? Hur känner denna tokliberal inför det faktum att Piratpartiet gått med i den gröna gruppen i parlamentet?
-
Nåväl... det där med porren - vore det inte en bra idé om F! och PP gick samman? Sofia Karlsson var ju på Westanders seminarium om de sociala medierna igår och ställde några frågor till panelen hur F! skulle göra för att bli stora och hur de skulle utnytta de sociala medierna. Några feminister, genusvetare och queerteoretiker skulle göra susen för PP.
-
Politikerbloggen har också skrivit om detta.

5 kommentarer:

Catti Ullström sa...

hihi. kanske vore något det.

Anaïs sa...

Det är en väldigt charmerande idé! (PP) och (F!) är litet som varandras pendanger. Och Engström och Schyman är ju överens i (PP)s sakfrågor. Hon skulle göra stor nytta (för oss alla) i Bryssel.

Anaïs sa...

Faran är väl att hon skulle ta över helt och försöka reducera Falkvinge till kaffekokare... ;)

Alexandra Einerstam sa...

ha, ha vad kul skrivet "reducera Falkvinge till kaffekokare" - lysande!

Ssargon sa...

En väldigt fin idé om man vill bli av med två konkurrenter men annars inget att hänga i julgranen tycker jag.

F! skulle aldrig kunna hantera PPs interna struktur utav självbestämmande utan inlaga från högsta Sovjet. Folk i PP skulle aldrig stå ut med F!s manshat.