Almedalen is the shit!

Igår åkte jag och Åsa färjan till Gotland. Vid vårt bord satt Calle Fridén och Johan Westerholm. På färjan återfanns Elisabeth Brandt Ygeman, Dag Larsson och hundratals andra. Igår missade jag tyvärr seminariet Bryr sig politiken om kärnavfallet? men jag hann med ett trevligt vårdmingelClarion hotell som Socialdemokraterna i Stockholms läns landsting bjöd in till. Hur skapar vi ett rättvist vårdval? var frågan som diskuterades där. De delade även ut en antologi som heter 10 röster om rättvist vårdval.
-
Igår introducerade Annie Säll också oss för ett mysigt strandhak, där vi låg i stora sängar och drack kall öl tills stället stängde. Det var helt underbart! Björn Fridén låg förresten i samma säng och även John Aravosis. Jag visste inte att John var bög, men igår frågade jag honom, i och med att han ställde 1000 frågor till mig och Åsa:
-
- Are you gay?
- Are you kidding? I'm the most gay activist in the United States!
-
John ska vara med på Nätrot '09. Det seminariet ser jag fram emot.
-
I morse gick jag och Åsa upp tidigt för att att gå på frukostmingel som SFQ och RFSL Ungdom anordnade. På väg in var det något löpjippo och vi såg bland annat Wanja Lundby Wedin och några rebellor springa förbi oss.
-
Var det någon som missade att det regnade i morse? Jag och Åsa blev dyblöta.
-
På frukostminglet träffade vi bland annat Victor Harju, Linnea Björnstam och Katina Staf. Vi slog följe med Staf, då hon berättade att hon visste var man fick det godaste gratiskaffet någonstans. Hon hade rätt. En utbildad barista gjorde min cappuccino. Vi fortsatte att "stalka" Staf till Unionens seminarium Vad kan svenska fackförbund lära sig av Norge?
-
Jag har glömt datasladden till kameran - så därför kan jag inte ladda upp några bilder. Det får bli efter Almedalen om inte någon, som befinner sig i Visby, händelsevis har en datasladd till en kamera av märket Casio Exilim?
-
Fler S-bloggare än jag och Åsa är på plats i Almedalen och Johan vet fler än de jag har nämnt i detta inlägg. Just nu ber jag till vädergudarna att det inte regnar när Marit Bergman och Mona Sahlin tar över Almedalen ikväll.

1 kommentar:

Maria Gullmark sa...

Jag kom före Vanja i mål :o)