Årets politiska blogg

Via Fredrik Pettersson ser jag att jag placerade mig på en 36:e plats i tävlingen Årets politiska blogg. Årets politiska blogg 2008 tillhör Henrik Alexandersson. Grattis i efterskott!
-
Valobservatören Erik Laakso presenterar hela resultatlistan från årets tävling på sin blogg, medan Fredrik endast listar s-bloggarna:
-
-
Fredrik tycker att hans 28:e plats är "mindre imponerande". Personligen är jag mycket stolt över placering 36 (av 124 nominerade bloggar). Nästa gång det beger sig måste åtminstone tre s-bloggar hamna bland de tio bästa!
-
I måndags skickade jag in mina nomineringar till Stora bloggpriset. Därefter kommer svenska folket få rösta på de bloggar som fått flest nomineringar av oss i bloggpanelen. Om Alexandersson även tar hem segern i denna tävling (i varje fall i kategorin Politik & Samhälle), återstår att se.

3 kommentarer:

Karin Berg sa...

Grattis! men du borde ha hamnat högre. Du är en av de bättre sossebloggarna dessutom så uppdaterar du frekvent, vilket är viktigt. Och du skriver om bra saker som är intressanta att läsa och att läsa om.

Alexandra Einerstam sa...

Tack Karin!

Anonym sa...

Något mindre imponerande än HAX första plats var nog allt min 28:e plats, men mycket smickrande! ;)

I övrigt vill jag instämma med föregående talare, jag tycker också att du borde ha hamnat högre!