Kleerup & Kokain

Jag har redan suckat över Andreas Kleerups utbrott på Grammisgalan. Det fanns en anledning till att han protesterade så högljutt. Hans urinprov testades positivt för kokain.
-
Malin Roos har skrivit en bra artikel i Expressen om detta:
-
"Tänk om man själv skulle vara på personalfest och behöva kissa i en mugg". Ja, tänk om. Har jag missat nåt här? Men är inte narkotika förbjudet i det här landet? Det här handlar inte om att man blir koko, kastar glas och beter sig illa av att ta droger.Det är ett brott. Man kan tycka vad man vill om det, men man får inte knarka.
-
Jag undrar om Andreas Kleerup vill uppsöka en påtänd läkare, eller åka i en taxi där chauffören är drogpåverkad?
-
I bevakningsbranschen, där jag jobbar halvtid, får man genomgå ett drogtest innan anställningen börjar. Därefter genomförs stickprov med jämna mellanrum. Jag har inga problem med att kissa i en burk.
-
I och med att Kleerup köper kokain stödjer han kriminell verksamhet. Kleerup är kriminell själv! Om inte Kleerup kan producera bra musik utan knark, borde han söka ett annat jobb.
-
Jag uppmanar krogkommissionen och polisen att fortsätta med sina knarkrazzior!
-
Karin har också bloggat om detta.

3 kommentarer:

Karin Berg sa...

Hej!
Jag har skrivit två inlägg om det
LÄnkar till mitt första. Mitt andra skrev jag igår och handlar även det om att han åkte dit.
http://svenssonliv.blogspot.com/2009/01/man-ska-f-knarka-ifred-i-de-fina.html

Alexandra Einerstam sa...

Bra där! Nu har jag länkat till dig också!

Anonym sa...

"I och med att Kleerup köper kokain stödjer han kriminell verksamhet. Kleerup är kriminell själv! Om inte Kleerup kan producera bra musik utan knark, borde han söka ett annat jobb."
Jag måste bara uttrycka mig här! Varför skriva så om Kleerup? Nästan alla artister tar droger.. Varför bara klandra honom? Dåligt att säga att han ska sluta med musik för att han tar droger!! Om alla artister som tar droger inte skulle fått vara kvar i musikvärlden, så hade vi inte haft så många kvar måste jag säga!!