Det är tur att oppositionen inlett ett samarbete...

... annars hade jag varit tvungen att byta partitillhörighet. Nej, skämt åsido. Resultatet ovan kommer från Bloggparti och tillförlitligheten är mycket tveksam. En person som återkommer i toppen på socialdemokratiska bloggar är i varje fall Alesia Goncharik (se hennes resultat här). SSU blev vänsterpartist.
-
Andra som bloggat om detta: Mymlan, Beta Alfa, Stationsvakt, Sidvind

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan, kul att du provade bloggparti.se!
Hur god tillförlitlighet det är på testet är inte helt självklart, men det som görs är att texterna på en sida jämförs med texter från ca 100 bloggare per parti. Siffrorna som du sedan får visar på var de största likheterna ligger. Om jag skulle använda verktyget som något annat än underhållning, så skulle jag säga att det är tydligt att du ligger ganska långt till vänster, men det skiljer så lite mellan mp/s/v att jag inte skulle våga säga vilket parti du tillhörde.

Vad gäller ssu så kan det ju faktiskt vara så att de ligger längre till vänster en den genomsnittlige socialdemokratiske bloggaren, eller att de åtminstonde har en stil som påminner mer om vänsterpartiets bloggare.

Alexandra Einerstam sa...

Hej Asplund. Vad skönt att läsa att det skiljer så lite mellan oppositionenspartierna för min del *ler*. Dock har jag svårt att förstå moderat-stapeln. C-stapen är klockren.