"Jag läser inga bloggar"

Det är skrämmande när man hör partikamrater (även de som har "kommunikation" framför titeln) säga "jag följer inga bloggar", "jag tycker att Facebook är löjligt" och "Twitter - va fan är det?!"... Ja, listan kan göras lång. Kan de med "kommunikation" i titeln sluta hylla Barack Obamas kampanj, när de inte fattar varför den var så lyckad?
-
Sluta genast med denna strutspolitik (och om ni anser att de nya medierna är bullshit - säg det inte högt)! Inse fakta - det är på internet det händer.
-
Tänk om man kombinerar gammal, "hederlig" dörrknackning, torgmöten, valstugor et cetera med nya medier? Vilken genomslagskraft!
-
All heder åt Johan Ulvenlöv, Marita Ulvskog och andra sossar som inser hur viktiga de nya medierna är, men... det räcker inte!
-

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den absolut viktigaste och mest engagerade s-bloggaren just nu, författaren Anders Widén:

http://djingis.blogspot.com/

Anonym sa...

lmuyvefmu http://www.free-mass-traffic.net/free-mass-traffic/free-mass-traffic-review Free Mass Traffic

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)