Pride - fredag

Alexandra Einerstam sjunger För att du finns tillsammans med Jimmy Larsson Hagberg
-

Dagen efter priden är det alltid lite segt i parken. Efter mat och dryck kommer dock folk igång igen. Även jag släppte lite på tömmarna.
-
I min ungdom spelade jag basket. Jag blev till och med uttagen till damlaget i min hemstad. Det är en merit må jag säga, men jag var sämst i laget så jag slutade.
-
Sist jag var hemma hos min mor hittade jag en basketboll och tog med den till Stockholm. Jag har försökt pumpa den, men ingen pump fungerar. Nu har dock oppositionsråd Carin Jämtin berättad för mig att man behöver en nipple (hon sade detta ord ett antal gånger). I vissa fall är jag pryd och jag kan inte gå till Stadium, Intersport eller någon annan sportaffär och be att få köpa en nipple. Carin Jämtin tränar sex- och sjuåringar i basket. Det gör hon tillsammans med Jimmy Larsson Hagberg. Jämtin gör det för att hon älskar basket. Jag gillar sådana politiker som inte gör en mediagrej av sitt engagemang. Dock består faktum, min basketboll förblir opumpad.
-
Jimmy har förresten aldrig varit på en pride, så jag bjöd in honom. Jag tror att han hade kul. Han fick mig att sjunga Singstar. Ni som känner mig vet att jag inte gillar schlager och jag gillar absolut inte att sjunga inför publik, men Jimmy fick upp mig på scen och vi sjöng Sonja Aldéns låt För att du finns.
-
I går var jag även på en trevlig fest hemma hos Magdalena Streijffert och hennes pojkvän. Vår ordförande Mia Sundelin var där, Hans Linde var där (en vänsterpartist jag gillar jättemycket) och Fredrik Lundh var där. Lundh har, i två års tid, lovat mig en muffin och igår fick jag den.
-
Nu måste jag sluta blogga. Det är dags för paraden. Det kommer att bli så jla mäktigt.

2 kommentarer:

Bimpa sa...

Shit... Den magen ska bort i höst! ;-)
Tack för en trevlig kväll, förresten. Nästa år det blir det armband hela veckan. Stor kram

Anonym sa...

Om du frågar efter en bollnippel så blir det kanske enklare?
Kan i alla fall inte vara svårare än att säga puss i påsk eller fråga efter pussi kattmat.