Hey I will stand my ground and I won't back down*

Håkan Juholt är ny partiordförande för Socialdemokraterna. Efter att kongressen valt Juholt enhälligt, gick Juholt upp i talarstolen och höll det kortaste linjetalet i partiets historia. We won't back down. Vi kommer aldrig att vika oss. Nej, det var naturligtvis inte linjetalet. Det håller den nyvalda partiordförande i morgon lördag klockan 10:00.

Lyssna på Johnny Cash version av I won't back down.

P.S. Eftersom jag har varit på spexhumör hela dagen, så kanske jag inte var den mest politiskt korrekta när Tv4 intervjuade mig och Hanna Bergstedt. Frågan som Tv4 ställde löd var något i stil med Vad tänker du på när jag säger Håkan Juholt? Bergstedt var å ena sidan pk och sade "politik" och jag å andra sidan sade "mumsig mustasch". Sorry.

P.S. 2. Knappen har jag köpt av Socialdemokraterna i Åmål och Bengtsfors.

2 kommentarer:

Johan sa...

TV4 lär väl inte identifiera dig som flata - men hade de gjort det, så hade det ju kunnat bli riktigt roligt!

Anonym sa...

"Juholt blev vald enhälligt..."?????

Skojar du?

Han var ju den ende kandidaten...

Är så ni sossar tänker/fungerar på allvar? Går ni på sådana saker, helt ärligt?

Håhåjaja, Olofs kompis Fidel och hans brorsa Raul har väl också alltid blivit valda enhälligt antar jag. Rackarns alla dessa väljare som har mer än en att välja på (som i riksdagsvalet tex) och bara väljer fel hela tiden, usch...

Här ska du få höra något vettigt: "Om man behöver ett prefix till ordet Demokrati så är man helt fel ute, Demokrati duger som det är..."

Mvh J