Pride, pride, pride & Paraden

Paraden! Så mäktig! Närmare 45 000-50 000 tågade i årets parad. Jag åkte på arbetarrörelsens flak. Från början ville jag ha en stor lastbil, men när jag såg vänsterpartiets stora lastbil bakom oss, så såg jag plötsligt fördelen med vår lilla lastbil - vi kom i kontakt med dem som stod och tittade på paraden och kunde dela ut rosor till dem. Vi flirtade, sjöng och delade ut en massa röda rosor. Jag dansade och sjöng järnet en timme (ja, snart kan jag faktiskt alla texter till årets melodifestival) och sedan satt jag bokstavligen på flaket och såg ut över paraden. Jag tror att jag och Sussie hade de bästa platserna. Sussie filmade jättemycket. Nu har vi hur mycket material som helst för en pridespecial, men den kommer inte än på ett tag. Min position på taket - ja, jag kanske såg ut som jag tronade... enligt en snygg flata var jag "paradens drottning".

Efter paraden hade vi ett litet mingel i familjetältet, men jag och några andra (tack Linnea, Sussie och Anna) valde att röja lite i hbt-sossarnas tält. Det blir väldigt mycket grus och pappersmuggar på några timmar.

Jag skriver ett längre inlägg sedan, men nu måste jag skynda mig till Pride Park då det är jag som skall öppna idag. Sista dagen - det är lite vemodigt... denna vecka har gått så oerhört snabt och jag har haft det så roligt. I natt sov jag faktiskt hela sex timmar - det ni - det är mitt rekord denna vecka.

Läs mer:

DN
SvD
Aftonbladet
Expressen

Inga kommentarer: