Han säger "hora" ibland utan att "mena något illa"...

Vi berättar inte det med NN för någon.
Men fan va Gött det är med förnödering NN är vår gängHora och så ska det vara
-
(SMS från en av de så kallade stureplansprofilerna).

-
I en intervju i Expressen säger den så kallade stureplansprofilen att han använder ett grovt språk och alltid kommer att göra det. Han tänker inte be om ursäkt för att han har "ett språk som är vulgärt". Att skicka sms av dylik karaktär (se ovan) och inte ha en "skev" kvinnosyn är a contradiction in terms.... med andra ord oförenligt.
-
Han sitter vid köksbordet och berättar sin sanning. För honom och den värld han rör sig i så kanske det är sanningen och om så är fallet är det mycket tragiskt. Läs gärna Mona Abou-Jeibs text Vem är horan i mitt tidigare inlägg. Det är nog den sanningen som är rådande i stureplansprofilens umgängeskrets.
-
Han säger att han har en fri sexuell syn: Jag är jätteliberal när det gäller sex. Jag tycker folk får ligga hur mycket de vill med vilka de vill och på vilket sätt de vill.
-
Den våldtagna kvinnan säger: Där våldtog de mig på alla möjliga sätt. Det var mot min vilja och jag skrek (Expressen). Enligt kvinnan skall även en fjärrkontroll ha förts in i slidan.
Han hänvisar till den tekniska bevisningen och säger att någon fjärrkontroll aldrig fanns med i bilden. Jag läser återigen hans sms. Vi berättar inte det med NN för någon. Varför inte då undrar jag? Insåg han att han gått för långt, även men sin syn på sex?
-
Jag läser i Stockholm City att advokat Elisabeth Fritz begär en ny prövning. 90 till 95 av 100 anmälningar om våldtäkt läggs ner för att brott ”ej kan styrkas” läser jag i samma tidning. Jag har befunnit mig i den situationen - brott kan ej styrkas... och sedan undrar folk varför inte kvinnor som blir våldtagna polisanmäler. För att det i nuläget känns som om det inte är någon idé.

-

Först den förnedrande våldtäkten och sedan fortsätter förnedringen och förödmjukelsen när man polisanmäler och om inte polisanmälan läggs ner fortsätter kränkningarna i rättsalen och så slutar det med att våldtäktsmannen går fri. Är det ett sådant system vi i Sverige vill ha? Är det ett sådant rättsväsende vi vill ha i Sverige, Sverige det mest jämställda landet i världen... (och läs gärna mitt inlägg från igår).

STOPPA VÅLDTÄKTERNA NU!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grunden för rättssystemet är bevis, saknas det bevis så bör fallet läggas ned, det är inte svårare än så.

Anonym sa...

Visst är det grunden för rättssystemet men att någon frias, att bevis inte finns för att väcka åtal hindrar inte att man kan känna genuin avsmak för hur människor kan behandla andra. Brottsligt i lagen mening eller inte. Om man bara lägger ihop vad båda sidor i det inträffade är överense om räcker det för att påpeka illvillighet och dåligt ansvar.

Anonym sa...

Och det samma gäller målet i Hovrätten. Jag tycker ord för ord samma lika som jag skrev ovan. Nu har åtal väckts, friande dom i tingrätten. Domen överklagades och fallet prövas nu i hovrätten. Blir det fällande dom för de åtalade kommer Advokat Fritz säkert att arbeta hårdare för att det nedlagda fallet tas upp igen.