Regeringens svek

Skattesänkningar för lånade pengar, för att vi som arbetar, å ena sidan, ska få någon hundralapp mer i plånboken. Å andra sidan går arbetslösa, sjuka och pensionärer på knäna. Vad håller den Moderatstyrda regeringen på med?
-
I en debattartikel i Göteborgs-Posten skriver Mona Sahlin bland annat:
-
Den borgerliga regeringen gick till val på löften om fler jobb och färre i utanförskap. Nu kan vi utvärdera dessa löften: under mandatperioden har sysselsättningen sjunkit – snabbare i Sverige än i vår omvärld. Ungdomsarbetslösheten är bland de högsta i Europa. Klyftorna vidgas och utanförskapet har ökat med 70 000 människor.
-
Sahlin lovar att om vi Socialdemokraterna kommer till makten blir det nya kunskapslyft. Skola, vård och omsorg kommer också att få extra resurser för att motverka att 60 000 lärare, sjuksköterskor och vårdanställda riskerar sina arbeten. Det är löften som vi inte kommer att svika.
-
Foto: Linda Håkansson/Socialdemokraterna (bilden redigerad i Picnik)

1 kommentar:

Anonym sa...

Du vet precis som alla andra sossar att ni kommer att bryta det löftet. Ni kommer att göra det eftersom det ligger i socialdemokratins natur att lova runt på andras bekostnad för att sen håll tunt, för att slutligen skylla ifrån sig på det hemska kapitalet eller någon annan.