Den stora flyttdagen

Idag, onsdag, sker flytten till Farsta. Vi insåg för någon dag sedan, att vi även behöver den kommande helgen på oss för att få med oss allt från den gamla lägenheten (plus några vändor till IKEA).
-
Igår hämtade vi nycklarna hos Familjebostäder. Vi fick då en presentpåse, där bland annat ett verktygsset och fem gratis pizzor ingick (en liten men gullig gest som min fru lite syrligt sade att i och med den hyra vi betalar för lägenheten så har de faktiskt råd med dessa små, vänliga gester). Igår var också första gången vi såg den nya lägenheten. En nyproduktion med tre rum och balkong.
-
Planlösningen är lite speciell (se ritning i inlägget Snart går flyttåget till Farsta). Parkettgolv i köket må vara snyggt, men är det praktiskt? Det finns uttag för data, telefon och el i överflöd. Så även för taklampor. Det finns även en massa fönster. Gardinstänger och fler gardiner måste därför inhandlas snarast. Handduksvärmare och badkar i badrummet - I like!
-
Min fru, som arbetar som brevbärare (när hon inte jobbar fackligt), var glad för att Familjebostäder hade satsat på fastighetboxar. Ett förråd ingick även, men var är cykelrummet?
-
Bilder på lägenheten, kommer att lägga ut löpande på bloggen. Jag måste nu avsluta detta inlägg, då min fru återigen har satt mig i arbete. Ingen rast, ingen ro.
-
Tidigare inlägg: Att flytta

Inga kommentarer: