"För barnens bästa..."


Halva alliansen slåss för sin överlevnad läser jag i Expressen. I Demoskops senaste mätning får Kristdemokraterna 2.9 procent. Jag tycker inte om dessa opinionsmätningar. De är inte att lita på, men om resultatet håller i sig, blir ingen gladare än jag. För kristdemokraterna sitter nu på Socialdepartementet och driver sin politik och deras politik skrämmer mig!

"För barnens bästa" säger nämligen (Kd) och säger kategoriskt nej till det mesta beträffande hbt-personers fri- och rättigheter. Ett annat mantra (kd) har är "alla ska ha en mamma och en pappa" och därmed utesluts många av de 40 000 barn som lever i regnbågsfamiljer. En bra täckmantel för homofobi anser jag.

Varför då inte införa ett barnkörkort för alla?! De barn som växer upp i regnbågsfamiljer är inte oplanerade. De är planerade i högsta grad och de är älskade. Hur många barn har det "bäst" i heterosexuella familjer? Ring till BRIS och fråga, så får ni se. Att erbjuda barnen en trygg och kärleksfull uppväxt sitter inte i den sexuella läggningen!

(Kd) säger vidare att de inte alls har för avsikt att ändra nuvarande abortlagstiftning, men "en abort innebär att ett liv släcks" och Göran Hägglund vill se över tidsgränserna i abortlagstiftningen. De vill vidare "stoppa abortturismen" (DN). Så vi skall alltså låta våra medsystrar fortsätta göra illegala aborter, med fara för sina liv?

Det är min kropp och mitt val!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alexandra: Hej där ditt liggsår. Sitter just nu i Järvsö och ser att din blogg blir bättre och bättre. Bra jobbat och fortsätt i den stilen.

Anonym sa...

Socialister ska passa sig väldigt noga för att prata om rätten till det egna valet. De riskerar att göra bort sig.

Alexandra Einerstam sa...

Då gör jag gärna bort mig!