Och ett schlagerinlägg *kors i taket*

När Charlotte Perrelli bedömde Serbiens bidrag i programmet Inför Eurovision Song Contest. kommenterade hon sångerskan Marija Šerifović och hennes ballad Moltiva med följande ord: "lite kvinnlig fägring där hade inte suttit fel".

Nämen, förlåt Charlotte! Marija och vi övriga, som inte passar in i din definition av "kvinnlig", skall genast infoga oss i mallen. Gud förbjude om någon sticker ut. En Ramones t-shirt! Usch för originalitet. Helvete, Marija borde genast stöpas i samma form som du Charlotte.

Att hon kanske förmedlar en känsla och är en begåvad sångerska, är ju verkligen underordnat THE LOOK! Push the button Charlotte!
Och NEJ! Jag har fortfarande inte kommit ut ur schlager-garderoben och jag måste sluta snusa... inte bra att snusa läser jag i DN.

4 kommentarer:

Norpan sa...

Egentligen borde man inte bli förvånad, hon är väl mest känd för sin extrema sminkning, men så enfaldig trodde jag inte att hon var. Å andra sidan kan det hända att hon har rätt, att det skulle gått bättre för tjejen om hon skulle sett stereotypiskt tjejig ut. Får göra en politisk insats och rösta ikväll/lördag.

Afreakofnature sa...

Ahhh, Charlotte Pimpinelli har återigen kritiserat en medsyster för att vara okvinnlig...
Alla kanske inte har möjlighet att ha ett "dressingroom" hemma, för att med enkla medel som svindyra designkläder, kunna framhäva sin suveränitet och fantastiska femininitet - sin fabulösa kvinnlighet!!!
En lite underlig sak med artikeln: (http://www.aftonbladet.se/vss/bostad/story/0,2789,760451,00.html)är att det dessutom är viktigt att det ska vara ett "avkopplande" dressingroom??? Slänger man in en liten zen-trädgård och ett helt valiumapotek i härligheten då?
Det absurda med det hela (och även lite skrämmande) är att Pimpinelli säger sig ha inrett ett halvt våningsplan till garderob? Då kan hon ju iofs få plats med en swimmingpool där också....avkopplande värre...

Det vackraste som finns (förutom en naken kvinna) är en självsäker kvinna i tajt t-shirt, boots och ett par slitna jeans :p

Afreakofnature sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Alexandra Einerstam sa...

Ja, jag håller helt med föregående skrivare... Slitna jeans och självsäkerhet *mums*