Moderaterna behöver en stark socialdemokrati

Vi (= Peter Andersson, Johan Westerholm och jag) var tämligen ensamma om att gilla Ulrica Schenströms råd till Socialdemokraterna. Nu har dock Peter Högberg hakat på i och med Schenströms debattartikel i Aftonbladet idag.

Och erkänn - visst blir du lite provocerad över att en moderat ger oss sossar råd? Och erkänn - du anar ugglor i mossen? En moderat som vill hjälpa oss sossar att vinna val - det måste vara något lurt med det.

Men nej, det är inget konstigt med det. Moderaterna behöver en opposition. Framför allt behöver Moderaterna en stark socialdemokrati att förhålla sig till. Borgerligheten existerar inte, basunerade Johannes Forssberg ut i gårdagens Expressen. Och visst är det så att nu, när Socialdemokraterna, befinner sig i the twilight zone, att även Moderaterna är vilsna. Intet nytt på västfronten.

På samma tema: Björn Andersson, Staffan Lindström, Mary X Jensen, Martin Moberg , Kristian Krassman, Frida Andersson i Tvärdrag, Johan Westerholm

[Under strecket]
I morse skrev jag inlägget Att ropa varg och jag skrattar högt när jag nu läser Peter Anderssons inlägg Kungamakare och drottningoffer.

Inga kommentarer: